Annonce


Annonce

Annonce

Mascherano: Det er dét, der gør Messi unik

Nyheder: Af Rasmus Nielsen - 14. april 2020




Der findes utallige eksperter, fodboldspillere, trænere og generelt bare sportsinteresserede, som er kommet med deres bud på, hvor Messi er så god, som han er. Men man skal lede længe efter en som er mere kvalificeret, til at forklare hvorfor Messi er så god, end Mascherano.

Javier Mascherano spillede sammen med Messi fra 2010-2018 i FC Barcelona og derudover, har de også tilbragt femten år sammen på det argentiske landshold. Med andre ord, er Mascherano en af de spillere, som kender Messi bedst, idet han har spillet med ham både på klubplan og landsholdet. Nedenstående er hvad Mascherano udtalte om Lionel Messi.

- Mange af de gode spillere træffer de rigtige beslutninger, men de eksekverer dem ikke på den bedst mulige måde. Så er der også de spillere , hvor eksekveringen er der, men ideen ikke er den bedste.

- Messi træffer de rigtige beslutninger og fuldfører det med høj hast. Det er derfor, han er anderledes. Han har lært, hvordan han skal bruge sine kræfter. Det gør at han har syv, otte eller ti afgørende aktioner i løbet af en kamp. Det er det, der gør at han kan styre en kamp.

- Normalt kontrollerer kampen en, men med Messi er det omvendt. Han bestemmer hvad der skal gøres, og derfor er han fra en anden planet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mascherano: Det er dét, der gør Messi unik

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder