Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Nu taler Napoli med Rakitic

Transfermarked - 21. april 2020



Medie: Nu taler Napoli med Rakitic

©


Ivan Rakitic vurderes ikke til at have en fremtid på Camp Nou, men klubber ude fra er yderst interesseret i kroaten, som bliver fulgt af mange klubber. Rakitic' fremtid er usikker og situationen er ikke lige frem delikat for midtbanespilleren, som ønsker at spille mere i Barca, men minutterne får han næppe.

Han har senest udtalt, at der ikke er noget konkret, men efter at både Ateltico Madrid, Inter og Sevilla angiveligt har talt med ham, så melde Napoli sig nu ind i kampen. Der er ikke tale om hverken tilbud eller optakt til et skifte, men mere en forespørgelse og en mulighed for at kende mere til hans situation.

Som bekendt udløber Rakitic' kontrakt i Barca næste år hvorfor klubben gør klogt i at sælge ham nu, hvis de ønsker at tjene nogle penge på ham. Klubben har allerede meddelt Rakitic, at han ikke indgår som en del af planerne for næste sæson, og derfor gør han da også selv klogt i at bremse nu. Allerede sidste år blev han fortalt, at han ville få mindre spilletid, men han valgte alligevel at blive.

Ifølge Sport har Napoli nu forhørt sig, da de er interesseret i at forstærke midtbanen forud for næste sæson, men de bør ikke gøre sig i alt for mange forhåbninger, da Rakitic menes at have Sevilla som sin første prioritet. Det kræver dog at klubben fra Andalusien viser sig frem og henvender sig med noget konkret.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder