Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Neto modtager bud: Et skifte nærmer sig

Transfermarked - 26. april 2020




Der har været forlydenheder om Ajax-keeper André Onana skulle være på vej tilbage, da Barca arbejder på at få sendt Neto videre. Den nuværende Barca-keeper skal ikke se langt efter tilbud og i jagten på mere spilletid har han mere end bare åbnet døren for et sommerskifte. Han slår næppe Ter Stegen af og en mulighed er ikke blevet åbnet for ham.

Den tidligere Valencia-keeper kom til Barca velvidende om, at han ville agere backup for Ter Stegen, men den chance tog han gerne, da han håbede på, at han gennem sine præstationer kunne overraske og slå den tyske keeper af. Sådan er det dog ikke gået og nu ser det ud til, at Barca og Neto er klar over, at man kører på de sidste pumper.

Barca betalte selv 22 millioner euro for Neto og man håber på, at man kan indhente mindst 20 millioner euro for ham ved at sælge ham til sommer. Real Betis har allerede rykket lidt på sig, men de kommer næppe til at banke på døren med en kuffert fyldt med 20 millioner euro. De skulle angiveligt stå klar med 12-15 millioner euro.

Barca har givet Netos bagland det grønne lys og derfor bliver der i disse dage arbejdet på et skifte hjemmefra mens coronakrisen fortsat hærger Spanien. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neto modtager bud: Et skifte nærmer sig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder