Annonce


Annonce

Annonce

Tidligere Mourinho-assistent: Messi kan ende i Inter

Nyheder: Af Sajad Koftan - 4. maj 2020




De fleste, hvis ikke alle klubber i verden, ville sandsynligvis få deres mest fantasifulde drømme opfyldt hvis FC Barcelonas troldmand Lionel Messi brillerede for netop deres klub.

Disse drømme kan meget vel blive virkelighed for den italienske storklub, Inter Milan, ifølge Jose Morais, som er den tidligere Real Madrid-træner, Jose Mourinhos tidligere assistent.

- Selvfølgelig kan det ske. Ved i hvorfor ? Fordi Inter Milan råder over argentinske Javier Zanetti i staben, som jo gør hele situationen mere attraktiv for Messi, sagde Morais til mediet SPORT.

- Zanettis personlighed, karisma og udstråling gør at han kan tiltrække spillere som Lionel Messi.

- I sidste ende er Inter Milan det samme som at komme hjem til Argentina, hvis Lionel Messi vælger at skifte klub, sagde den tidligere assistent.

Samtidig roste Morais Inter Milan for de beundringsværdige egenskaber som klubben besidder, når de argentinske spillere skal integreres.

- Inter Milan passer perfekt til de argentinske spillere, netop fordi Zanetti er ansat. Alle de argentinere som har været i Inter har været succesfulde og Messi bliver bestemt ikke en undtagelse i den sammenhæng, sluttede Morais af. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tidligere Mourinho-assistent: Messi kan ende i Inter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder