Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Lautaro Martinez er en komplet angriber

Transfermarked - 15. maj 2020
Messi: Lautaro Martinez er en komplet angriber

© AS


Lautaro Martinez har længe været udpeget som Barcas nye spidsangriber når Luis Suárez forlader sin position. Den argentinske målbomber har allerede accepteret at rykke til Barca, som nu skal finde en pris med Inter. I mellem tiden har landsmanden Lionel Messi i et interview med Mundo Deportivo sat ord på Lautaro.

- Han er virkelig en komplet angriber. Han er stærk, han er god til at drible, han scorer mål og han ved hvordan man forsvarer bolden. Han minder meget om Suárez, da de begge bruger deres kroppe godt til at holde i bolden, fortæller Messi og følger op:

- Vi må se, hvad der sker med ham og de øvrige spillere, som rygtes om. Hvis jeg skal være ærlig, så aner jeg ikke om der er snak mellem dem og om Barca prøver at hente ham eller ej. Jeg aner det ikk.

Lautaro Martinez er jagtet af mange klubber, men rygterne er vedvarende i forhold til et skifte til Barca, da han fra første dag har gjort det klart, at Inter skal finde en løsning med Barca. Manchester City har for længe siden trukket sig tilbage og det samme har Real Madrid.Flere klubber følger dog situationen nøje, da de er klar til at slå til såfremt Barca fejler eller opgiver jagten på Lautaro Martinez. Ikke desto mindre vil der være et velkendt ansigt på Camp Nou, da Lautaro og Messi tidligere har spillet sammen på det argentinske landshold.

Om Lautaro Martinez
22 år
født i Argentina
Maler 1,74 m
Har tidligere spillet i Racing Club
Blev solgt til Inter den 4. juli 2018 for 22,7 millioner euro
Står noteret for 66 Inter-kampe og 25 mål
Totalt i sin karriere: 126 kampe og 52 målLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder