Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nelson Semedo bryder corona-reglerne!

Coronavirus / COVID-19 - 10. juni 2020




Nelson Semedo bryder corona-reglerne!

© Cuatro


Nelson Semedo står lige nu på vippen til at skifte klub hvis man skal tro på både engelske og spanske medier. Han er træt af at blive lovet en masse spilletid uden at få det, og desuden føler han aldrig at han får lov til at vise sit niveau når han konstant skal skifte plads med Sergi Roberto.

Derfor åbnede han op for et sommerskifte, men lige nu skal han til at spille sig ud af en helt anden situation. Således blev han spottet til en fødselsdagsfest på en restaurant mandag aften, hvor ingen regler i forhold til coronavirussen blev overholdt. Hverken masker, handsker, afstand eller noget blev respekteret. Deportes Cuatro spottede Nelson Semedo på en video, som siden blev pillet ned igen.

Barca har som klub givet sine spillere nogle regler at følge og derudover har myndighederne i landet også gjort regler og anbefalinger tilgængelige men ingen blev overholdt til festen og dermed må man forvente, at Barca som klub skrider ind og viser et eksempel. En bøde kan han næppe mærke, men det bliver højst sandsynlig en bøde, som han får - som det er set før.



Ofte når fodboldspillere begår fejl får de en bøde, som de tjener hjem på et par sekunder igen. I spanske medier ryster man på hovedet over Semedos færden, da landet har været fuldstændig lagt ned og endelig så småt er på vej tilbage hvorfor La Liga også genstartes i morgen. Der er ingen tvivl om, at ledelsen i Barca skal tale med store bogstaver over for portugiseren.

Der var alt for mange mennesker på for få kvadratmeter end hvad reglerne skriver, og selvom de helt sikkert har haft en god tid, så må Semedo bøde for det. Ifølge Marca blev Semedo inviteret med til festen af sin kammerat. Om Barca gør noget offentligt ud af en eventuel bøde tvivles der stærkt på - men mon ikke et par medier nok skal få detaljerne alligevel snart.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder