Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca slår fast: Griezmann bliver

Transfermarked - 8. juli 2020Barca slår fast: Griezmann bliver

©


I takt med at Antoine Griezmann har leveret dårlige præstationer på banen, er han blevet rygtet til en ny klub denne sommer - men sådan kommer det ikke til at gå. Det er konkluionen efter et møde afholdt inden Villarreal-kampen, hvor han for alvor landede i Barca.

Èn ting, som alle har lært er, at Griezmann ikke får meget ud af sine kvaliteter ved at være limet fast til venstre side af angrebet. Mod Villarreal fik han mere frihed og kunne bevæge sig ind centralt, og pludselig leverede han en rigtig flot præstation.

Inden kampen mod Villarreal havde hans agent - som også er hans søster - planlagt et møde med Barca for at fohøre sig om deres pln for Griezmann. Her gjorde Barca det klart, at man absolut ingen intentioner har om at sælge franskmanden. Man planlægger en fremtid med ham og det var en god nyhed for Griezmann, som håbede på et positivt udfald.

Griezmann er selv interesseret i at blive i klubben og få en stor Barca-karriere, og man kan kun håbe på, at han kan glide videre på den bølge han satte i værks ude mod Villarreal for få dage siden. En startplads i aften mod Espanyol efterfulgt af en stærk præstation vil helt sikkert gavne hos alle - specielt Griezmann.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder