Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luis Suárez udsender besked efter ligatab

La Liga - 18. juli 2020Luis Suárez udsender besked efter ligatab

© Quality Sport Images


Luis Suárez og Barca har spillet utrolig ringe efter coronapausen og det betød, at man måtte lade sig overhale af Real Madrid, som for to dage siden vandt La Liga. Nu har Suárez haft tid til at reflektere, og med en længere besked på de sociale medier retter han fokus mod at acceptere situationen og at man stadig har noget at spille for.

- I dag, som så mange andre gange, er det tid til at rejse sig. Det er også tid til at acceptere, at vi ikke har præsteret på det niveau, som vi ønskede, og vi skal kigge på os selv og styrke os for fremtiden.

- Først skal vi spille den sidste ligakamp i sæsonen fordi der er stolthed og prestige når du bærer denne trøje. Derefter er det tid til at slappe af og koble fra før vi vender tilbage til forberedelserne til Champions League. Vi kæmper sammen til det sidste og vi vil give vores fans hvad de fortjener! Força Barça!

Suárez kan se frem til at blive udtaget til kampen mod Alavés, som er Barcas sidste ligakamp i sæsonen. Herefter får spillerne op til en uges fri før de vender tilbage med fokus på Champions League om under to uger.

Barca spillede 1-1 på udebane mod Napoli i den første kamp og det er lykkedes catalanerne at få returkampen til at blive spillet på Camp Nou - omend det bliver på et tomt stadion på grund af restriktionerne.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder