Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Oscar Ruggeri: Piqué er en andenrangsspiller

Nyheder - 5. august 2020Oscar Ruggeri: Piqué er en andenrangsspiller

©


Den tidligere Real Madrid-forsvarsspiller Oscar Ruggeri er i forbindelse med Champions League ude med nogle kommentarer, som Gerard Piqué næppe glæder sig over, men som han helt sikkert kommer til at læse i aviserne. Ruggeri er nemlig ikke særlig begejstret for Piqué.

Ruggeri vandt VM med Argentina i 1986 og mener selv, at han var gennemsnitlig - han var ikke verdensklasse eller dårlig, men han havde kvaliteten til at spille med. Ingen ville kende til Piqué hvis han spillede i Valencia, fortæller Ruggeri.

- Piqué er en andenrangsspiller - som mig og som så mange andre. Han ser godt ud, han har et flot skæg og er sammen med Shakira. Men hvis han spillede for Valencia, så ville ingen kende ham, fortæller Ruggeri til FOX Sports.

- Piqué endte med at spille for Barca, han er en god forsvarsspiller, men ikke mere end det. Han er gennemsnitlig. Han bliver sjældent presset - det sker kun mod de store hold. Der er forskel på ham og Ramos, som er verdens bedste centrale forsvarsspiller.

58-årige Oscar Ruggeri spillede for klubber som Boca Juniors, River Plate, Real Madrid og San Lorenzo før han i 1997 spillede sine sidste professionelle kampe for Lanus.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder