Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Arda Turan til Galatasaray

Transfermarked - 6. august 2020
Officielt: Arda Turan til Galatasaray

© Gazete Futbol


Arda Turan har endelig fundet sig en ny klub. Efter en turbulent tid efter opholdet på Camp Nou, har Arda Turan nu for en stund fået ro på sin situation. Han tager en tørn i Galatasaray, hvor det hele startede i 2005. Ardas kontrakt med Barca udløb denne sommer.

Arda Turan spillede for Galatasaray fra 2005 til 2011 og vandt mesterskabet i 2007-2008 mens han også vandt den tyrkiske pokalturnering og Super Cup. I 2011 rykkede han til Atletico Madrid, hvor han virkelig fik skabt et navn for sig selv. På Vicente Calderon spillede han nærmest fuld tid i fire sæsoner - nemlig 178 kampe og 22 mål.

Han formåede at vinde mesterskabet, Europa League, den europæiske Super Cup og Copa del Rey med Atletico Madrid før hans gode og flotte spil fik Barca til at henvende sig og købe ham for 34 millioner euro. Her vandt han La Liga, to gange Copa del Rey, den spanske og europæiske Super Cup samt VM for klubhold.

Galatasaray har ikke meldt noget ud om hvor lang en kontrakt, Arda Turan har fået, men taget hans alder i betragtning kunne det ligne en typisk kontrakt, der løber én sæson hvorefter man vurderer om den skal forlænges eller blot løbe ud.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder