Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Thomas Müller: Alt kan ske mod Barca

Champions League - 11. august 2020




Der er blot få dage til at Barca og Bayern tørner sammen i Champions Leagues kvartfinale og mens Bayern er klare favoritter, så tager tyskernes Thomas Müller ikke let på opgaven - netop fordi, at vinderen skal findes efter én kamp.

Typisk er der tale om en kamp hjemme og ude når man rammer knock out fasen, men på grund af omstændighederne har UEFA valgt, at man afvikler alle kampe i Portugal og over én kamp.

- Vi slår den ene rekord efter den anden lige for tiden og det er ikke held. Men vi kommer helt sikkert til at tage kampen mod Barca seriøs. De vandt ikke ligaen og de har haft noget bøvl, men over én kamp kan alt ske, fortæller Müller til tyske Kicker.

Tyske Bayern München er ubesejrede siden 7. december 2019. Siden den 16. februar har de vundet alle deres kampe - og der har selvfølgelig været en pause i mellem på grund af corona. Det gør dog ikke deres form og selvtillid dårligere - tyskerne er flyvende og Barca skal spille en stor kamp for at hente sejren og kvalificere sig til semifinalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Thomas Müller: Alt kan ske mod Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder