Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué efter ydmygelse: Tilbyder gerne at smutte

Champions League - 14. august 2020




Gerard Piqué var her til aften sammen med sine holdkammerater oppe mod overmagten fra Bayern München, som smadrede catalanerne med 8-2. En rigtig dårlig kamp fra Barca, og efter kampen lagde Piqué ikke skjul på noget som helst. Han er klar til at smutte, hvis det hjælper Barca.

Piqué og co. havde sit at se til i løbet af de 90 minutter og vanvittige otte gange lykkedes det for Bayern at komme helt igennem og score mål. En ydmygelse af de største i nyere tid og første trofæløse sæsonen side 2007/08.



- Vi skammer os. Vi har ramt den absolutte bund. Skam er ordet. Vi kan ikke konkurrere i Europa på denne måde. Det er hverken første, anden eller tredje gang og jeg håber, at der snart sker noget. Klubben har behov for ændringer og jeg taler ikke bare om spillere eller trænere. Jeg vil ikke pege fingre.

- Jeg er den første til at tilbyde at forlade Barca, hvis der kommer nyt ind. Vi er på bunden lige nu og vi må alle tænke på, hvad der er bedst for Barca, var de klare ord fra Piqué efter opgøret og man kunne se på billederne hvor lamslået han var.

- Vi er ikke stærke i Europa og i La Liga fungerer det ikke. Der skal en ændring til på de indre gange. Vi kan ikke skjule os fra det længere.

Barca rejser nu hjem fra Portugal efter et kort visit og nu er spørgsmålet hvad de kommende dage bringer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué efter ydmygelse: Tilbyder gerne at smutte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder