Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Tagliafico eller Gaya skal erstatte Alba

Transfermarked - 24. august 2020




Jordi Alba har været urørlig i Barca indtil nu. Venstrebackens kemi med Lionel Messi har tidligere været så magisk, at han var selvskrevet på holdkortet selvom hans defensive arbejde til tider var noget så rodet. Under Setién arbejdede man dog tydeligvis ikke på at linke de to spillere op, og uden hverken god offensiv eller defensiv fodbold, skal Alba nu videre.

Efter Bayern-kampen er backen en af de spillere, der skal væk. Man ser gerne at både Jordi Alba og Junior Firpo forlader klubben så man kan hente en ny mand ind. Denne gang går man dog efter en spiller, som skal direkte ind i startopstillingen og ikke som Junior, der kom til klubben for at varme bænken. Der er to navne oppe at vende i Barca, men én af dem synes mest reel.

Ajax' Nicolas Tagliafico og Valencias José Gayá er umiddelbart de to favoritter til at tage over for Alba, men det er Tagliafico, som lige nu er i front i duellen. Gayá har nemlig planer om at blive i Valencia mens Tagliafico til gengæld har en klausul i sin Ajax-kontrakt der gør, at han kan smutte såfremt Barca banker på døren. Ifølge Marca har Barca allerede taget kontakt til Ajax for at indlede forhandlingerne.

- Barca har holdt øje med Ajax-spilleren længe og nu har de endelig forhørt sig hos Ajax, beretter Marca således omkring Barca store rekonstruktion som består i, at sælge ud af en masse løntunge profiler, der ikke længere leverer varen samtidig med at man vil købe en midterforsvarer ind sammen med en venstreback og en angriber.

Koeman er udmærket klar over, at Barca har et hav af unge spillere, der bare venter på at få spilletid og blive formet, og derfor forventes det, at Barca denne sommer sælger flere spillere end man køber ind - erstatningerne er nemlig allerede i klubben for flere af spillerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Tagliafico eller Gaya skal erstatte Alba

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder