Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

PSG holder øje med Suárez' situation

Transfermarked - 25. august 2020




Mandag morgen modtog Luis Suárez beskeden om, at han ikke længere skal være i Barca efter denne sommer. Angriberen skal finde sig en ny klub eller også står Barca klar til at rive hans kontrakt i stykker. Det har nu fået PSG til at røre på sig - de gør måske brug af deres interesse.

Det er egentlig ikke typisk, at man finder en spiller så stor som Suárez på transfermarked til nærmest ingen penge. Barca kræver ikke det store for Suárez og det er god musik i mange klubbers ører, da coronavirussen har slået økonomien i stykker rigtig mange steder. Til gengæld kan det blive et problem at blive enig om lønnen med Suárez.

Suárez har således levet på en meget høj løn i Barca gennem mange år, men det er slut nu. Han må acceptere, at gå ned i løn, medmindre han kan overtale PSG, som ifølge Sport og Marca er interesseret i ham. Det var de også for to år siden, da Neymar bad klubben om at forhøre sig om Suárez' situation. Neymar selv havde et forrygende forhold til Suárez da de var i Barca frem til 2017, men det sluttede da Neymar valgte at trække i PSG-trøjen.

Adskillige klubber i MLS, Serie A og Premier League har allerede henvendt sig til Suárez' bagland med accept fra Barca, men PSG har altså endnu ikke rørt på sig. De venter med at se om Barca ophæver med Suárez eller om man sælger ham. Desuden ønsker Suárez ikke at rykke tilbage til Ajax, hvor han tidligt i karrieren gjorde så god figur, at Liverpool hentede ham. Ajax mens da også kun at stå klar med 15% af den løn, som Suárez henter ind i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG holder øje med Suárez' situation

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder