Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

L'Equipe: Koeman har lovet Griezmann en vigtig rolle

Nyheder - 28. august 2020L'Equipe: Koeman har lovet Griezmann en vigtig rolle

© AS


Antoine Griezmann har på intet plan fået noget som helst ud af det på banen siden han skiftede Atletico Madrid ud med Barca. Han er nærmest konsekvent blevet placeret på venstrekanten, hvor han ikke har fået meget ud af sit spil. Generelt set har han ikke været en farlig spiller mod modstanderen. Det vil Ronald Koeman dog lave om på.

Om det hænger sammen med, at der kommer mere plads inde centralt hvis Messi forlader klubben, skal være usagt - men Koeman har i hvert fald overbevist Griezmann om, at han i næste sæson får en vigtigere rolle end det hidtil har været tilfældet. Griezmann var en spiller, som skulle lukkes ned da han spillede for Atletico Madrid - men Barcas modstandere har ikke haft grund til at frygte franskmanden hidtil.

Ronald Koeman ønsker at se den samme Griezmann, som han så for Atletico Madrid og det har ikke været muligt i en 4-3-3 formation, da Griezmanns stærke position på banen er bag en spidsangriber. Alternativt kan Griezmann spille på toppen og det bliver også en mulighed når Suárez er fortid. Klubben arbejder på hans afsked, da man ikke længere ønsker at have ham i klubben. Selvom Suárez har et år tilbage af sin kontrakt så har Barca forsikret ham om, at han skal videre denne sommer.

Quique Setién forsøgte mod Villarreal at spille med en alternativ formation hvor Griezmann kom mere ind centralt og blandede sig langt mere i spillet hvilket resulterede i hans klart bedst kamp spillemæssigt, men straks blev han smidt ud på kanten og isoleret igen - og mod Bayern München blev han skiftet ind i pausen og direkte ind på kanten og fik ingenting ud af det.

Ronald Koeman har desuden slået fast, at Frenkie de Jong skal spille sin vante position. Så der må forventes at ske nogle ændringer når hollænderen endelig får lov til at træne sine nye spillere.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder