Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Wijnaldum accepterer Barca-skifte

Transfermarked - 2. september 2020
Medie: Wijnaldum accepterer Barca-skifte

©


I går skiftede Ivan Rakitic officielt til Sevilla og snart følger Arturo Vidals exit også. Chileneren skal til Inter hvis alt går efter planen og dermed åbner man lidt op på midtbanen, hvor man har været svagt besat længe - eller bare ikke brugt sine muligheder. I den forbindelse er klubben på jagt efter en erfaren spiller.

Liverpool står til at hente den tidligere Barca-spiller Thiago fra Bayern München og det har åbnet døren for Wijnaldum, som ifølge Sport har accepteret at skifte til Barca. Der er allerede snak mellem parterne og man er godt i gang med de kontraktlige vilkår.

Desuden er Wijnaldum gået ind i det sidste år af sin kontrakt med Liverpool, så det er bestemt ikke fordi, at englænderne kommer til at kræve det hvide ude af øjnene. Det er Barcas nye cheftræner, Ronald Koeman, som tidligere har arbejdet med Wijnaldum på det hollandske landshold, som har sagt god for at klubben henter ham.

Liverpool havde egentlig åbnet op for at snakken om en kontraktforlængelse, men Sport erfarer, at man ikke er nået i mål også selvom Jürgen Klopp i sidste uge insisterede på, at han tager situationen meget rolig - med hensyn til at alt nok skal gå. Ikke desto mindre forlyder det altså at Wijnaldum har accepteret at rykke til BarcaLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder