Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Wijnaldum dropper Liverpool - vil til Barca

Transfermarked - 17. januar 2021
Medie: Wijnaldum dropper Liverpool - vil til Barca

©


Georginio Wijnaldum var i sommers rygtet til Barca da Ronald Koeman landede i Barca og det var da heller ingen hemmelighed, at træneren var interesseret i sin landsmand, men et skifte blev det aldrig til. Nu er der åbnet for snakken igen, da Wijnaldum angiveligt har afvist at ville forlænge med Liverpool.

Wijnaldums kontrakt løber for resten af indeværende sæson og derefter kan han skifte gratis. Det betyder samtidig, at han allerede i dag kan forhandle frit med de klubber han ønsker, og planen skulle ifølge engelske kilder være klar: Wijnaldum vil til Barca når sæsonen slutter. Han ønsker at spille under Koeman igen, som han kender særdeles godt fra deres fællestid på det hollandske landshold.

- Barca har altid været en drøm for Wijnaldum og man kan drage paralleller fra Gareth Bales ønske om at forlade Tottenham til fordel for Real Madrid. Der er tale om samme situation, fortæller en kilde til engelske Daily Mirror.

Liverpool har forsøgt at overtale Wijnaldum til at forlænge sin kontrakt, men han kan ikke få de samme vilkår på Anfield og han ser muligheden for at skifte til Barca som det perfekte tidspunkt nu. Specielt taget i betragtning af, at han kan skifte gratis og dermed skal Barca ikke gå langt for at sikre hans underskrift.

- Jeg har intet at sige om det. Jeg har sagt hvor meget jeg elsker ham som spiller og person, så der er ikke mere at tilføje. Det er hverken en god eller dårlig nyhed. Når der er en beslutning, så melder vi det ud, sagde Jürgen Klopp tidligere på måneden da han blev spurgt ind til den mulige sommertransfer.

Wijnaldum er blevet 30 år og har i sine fem sæsoner hos Liverpool spillet 211 kampe og scoret 21 mål. Det svarer til 42 kampe pr. sæson, men det kan blive til mere, da indeværende sæson langt fra er slut.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder