Annonce


Annonce

Annonce

Wijnaldum: Jeg kan ikke sige noget endnu

Transfermarked - 30. maj 2021
Gini Wijnaldum ligner en af de spillere, der i næste uge bliver bekræftet som ny spiller i FC Barcelona. Hans agent har allerede været til møde med Joan Laporta og alt går angiveligt efter planen. I spanske medier rapporterer man om, at Barca laver et alternativt lægetjek med ham.

Således er Wijnaldum lige nu samlet med det hollandske landshold og derfor sender Barca et lægehold afsted for at foretage selve lægetjekket mens Wijnaldum er i forberedelserne til EM. Han blev i dag fanget af en journalist fra ESPN, som spurgte om man allerede nu kunne ønske ham tillykke.

Må vi ønske dig tillykke med skiftet til Barca?
- Det tror jeg ikke.

Er det ikke på plads endnu?
- Jeg kan ikke sige noget om det (griner)

Men det er på vej, ikke?
- Hvad der er på vej er, at jeg kommer til at spille for en fodboldklub. Men lige nu har jeg ingen nyheder.

Dit lægetjek kommer til at foregå her (med det hollandske landshold) før skiftet til Barca?
- Jeg får alle nyhederne fra jer (journalister). Jeg har ingen nyheder lige nu. I fodbold kan alt nå at ændre sig. Vi må se, hvad der sker. Jeg ser også frem til det, ligesom alle jer journalister.

- Jeg er snart enig med den fodboldklub, jeg ønsker at spille for. Men lige nu har jeg ikke noget at tilføje, kom det afslutnings vis fra Wijnaldum, der har ladet sin kontrakt løbe ud i Liverpool og derfor kan skifte gratis denne sommer. En situation, som Barca ønsker at udnytte. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Wijnaldum: Jeg kan ikke sige noget endnu

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder