Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Luis Suárez er enig med Juventus

Transfermarked - 2. september 2020Avis: Luis Suárez er enig med Juventus

©


Snart skal der lyde et kæmpe farvel i Barca. Luis Suárez har nemlig spillet sin sidste kamp for klubben og er lige nu på vej videre. Han er blandt den enorme udrensning, som Bartomeu og co. er i gang med og nu meldes der om en total aftale mellem Suárez og Juventus.

Ajax er også interesseret, men Suárez holder fast i, at han har givet sit ord til Juventus og derfor må Ajax se langt efter en aftale. I Barca må Vidal formodes at blive næste solgte spiller mens Suárez følger lige efter. Det sker som følge af aftalen med Juventus. Nu skal klubberne nemlig blive enige om en transfer.

Ifølge Gazzetta Dello Sport forlyder det, at Suárez skriver under på en 3-årig aftale hvilket indbringer ham 10 millioner euro pr. sæson. Det er angiveligt Juventus' nye cheftræner Andrea Pirlo, som har sat næsen op efter Suárez. Til gengæld har Juventus ikke tænkt sig at betale noget som helst.

Det er Barca selv, som ikke ønsker at have Suárez i truppen og derfor vil Suárez og hans repræsentant arbejde på at blive løsrevet fra Barca-kontrakten så han frit kan skifte klub. Hvad Barcas svar til dette er, vides endnu ikke.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder