Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Juventus betaler symbolsk beløb for Suárez

Transfermarked - 3. september 2020Juventus betaler symbolsk beløb for Suárez

© FCBN


Mere og mere tyder på, at Luis Suárez fortsætter karrieren i Serie A, hvor han skal forsøge at bombe Juventus til titler. Angriberen er ikke længere en del af planerne på Camp Nou og da det er Barcas valg, at droppe ham, har hans agent arbejdet på at sende ham videre gratis.

Det lader dog til at Juventus alligevel ønsker at betale. Umiddelbart er de personlige vilkår på plads med en løn på 10 millioner euro pr. sæson og en kontrakt på tre år, men selve transferen mangler at falde på plads. Ifølge journalisten Gianluca Di Marzio har Juventus valgt at betale et symbolsk beløb - mellem 0-5 millioner euro - udelukkende for at opretholde det gode forhold til Barca.

Det er Barca selv, som har valgt at smide Suárez på porten og efter alt, hvad angriberen har givet til klubben, fik han på under ét minuts telefonopkald at vide, at han skulle finde sig en ny klub. Siden har hans agent været i tale med Atletico Madrid, PSG og altså Juventus og alt peger i retning af, at han skal til Italien.

Ifølge italienske medier var Edin Dzeko førstevalget hos cheftræner Andrea Pirlo, men bosnieren var ikke let at få hentet ind, så i stedet rettede man fokus mod Suárez da han pludselig blev overflødig i Barca.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder