Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati sprudlede i sikker spansk sejr

Landskampe - 7. september 2020Ansu Fati sprudlede i sikker spansk sejr

©


Ansu Fati debuterede for nogle dage siden i opgøret mod Tyskland, da han blev skiftet ind fra anden halvlegs start. I aftes var han på banen igen, da Spanien tog imod Ukraine - og det blev en ekstremt ensidig kamp. Med en sprudlende Ansu Fati på den ene kant.

Allerede et minut og 30 sekunder inde i opgøret blev Ansu Fati nedlagt i feltet og så kunne Sergio Ramos sparke bolden i mål til 1-0. Udover at være en ekstrem dygtig forsvarsspiller, så er Ramos blevet fuldstændig vanvittig effektiv i offensiv - for udover at score til 1-0, så headede han også kuglen i mål til 2-0 efter en halv time på oplæg af Dani Olmo.

Få minutter efter modtog Ansu Fati bolden på kanten af feltet og med et hurtig træk over til højrebenet og et skarpt skud, bankede han bolden i mål til 3-0 og blev dermed Spaniens yngste målscorer nogensinde. En forrygende bedrift - og oven i det spillede han en rigtig god kamp med flere nærgående forsøg.

I anden halvleg tog Spanien det langt lettere, da Ukraine reelt set ikke var nogen trussel. Indskiftede Ferran Torres fik også lov til at komme på tavlen og således sluttede det 4-0 til Spanien i en kamp, som vil blive husket for Ansu Fatis forrygende kamp - og så fik han endda 90 minutter på banen og var tæt på at score på et saksespark.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder