Annonce


Annonce

Annonce

Barca møder Elche i Gamper-kampen

Nyheder - 14. september 2020




Så er der endelig kommet styr på begivenheden omkring Joan Gamper-turneringen. Der er tale om en turnering, hvor vinderen modtager et trofæ, men tradtionen indbyder kun til én kamp og i år er det Elche, som gæster Camp Nou. Gamper-kampen spilles typisk i forbindelse med at man sparker sæsonen i gang.

Det er udgave nummer 55 af Gamper-turneringen og næste lørdag, den 19. september kl. 19, er det Elche, som Barca møder. Kampen kan udelukkende ses på Barca TV+, som er klubbens nye streamingstjeneste, hvor man har en pakkeløsning for alle pre-season kampe for et beløb. Der er dog kun tale om tre kampe mens den første allerede er spillet.

Jorge Almirons Elche er tilbage i La Liga efter fem års fravær, da de formåede at slå Girona og snuppe pladsen. Girona møder Barca faktisk få dage forinden - den 16. september klokken 19. Barcas to første kampe i La Liga er rykket til december og det samme er tilfældet med Elche, da de stod til at møde netop Barca og Sevilla.

Det er faktisk første gang siden 1994, at et La Liga-hold har stået på banen i Gamper-kampen for at skyde den nye sæson i gang. Dengang var det Valencia mens Tenerife var modstanderen året forinden .Gamper-kampen er desuden traditioneskampen, hvor truppen præsenteres foran fansene, men på grund af Covid-19 er der ingen fans på lægterne og fornemmelsen rammer slet ikke tidligere års festglade timer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca møder Elche i Gamper-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder