Annonce


Annonce

Annonce

Barca fyrer klublæge efter 25 år

Nyheder - 19. september 2020




Der var varslet store ændringer i Barcas trup, meddelte præsident Bartomeu efter det smertefulde nederlag til Bayern München, som i aftes indledte Bundesligaen ved at smadre Schalke 04 med 8-0. Men det er ikke kun spillerne og træneren, som skal udskiftes. Også andre steder rydder man op.

Således meddeler samtlige spanske medier, at Barca har besluttet sig for at afskedige klubbens læge, 56-årige Ricard Pruna, som har været i klubben siden 1995. Klubben håber dog at man kan stoppe samarbejde på en positiv måde, da man har stor respekt for Ricard Prunas arbejde.

Der tales lige nu om, at klubben og Ricard Pruna efter 25 års samarbejde forhandler om for at finde frem til den bedste måde at sige farvel på. Klubben menes at have lært fra sidste måneds fyring af Quique Setién, som nu har indledt en sag i og med at klubben har handlet helt forkert og ikke ønsker at leve op til de kontraktlige krav, som man skrev under på tilbage i januar.

Dr. Pruna har været med til at operere adskillige fodboldspillere - heriblandt David Villa og Ousmane Dembélé mens også fodboldspillere fra andre ligaer og hold har været en tur hans operationsbord. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca fyrer klublæge efter 25 år

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder