Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Juve dropper Suárez - Atletico Madrid tæt på

Transfermarked - 21. september 2020




Luis Suárez skal ikke til Juventus alligevel. Det har været en kendsgerning de seneste dage og nu lader det til at han alligevel bliver i La Liga. Men ikke i Barcelona. Således har Atletico Madrid allerede mens Suárez forhandlede med Juventus, vist sig frem med sin interesse.

Atletico Madrid gjorde det klart for flere uger siden, at de er klar til at forhandle for at hente den uruguayanske angriber, men på daværende tidspunkt var Suárez godt i gang med snakken med Juventus, men det lykkedes altså ikke at føre et skifte igennem, da Suárez alligevel ikke kunne optage et italiensk pas således at han ikke anses som en ikke-europæisk spiller.

Siden har tonen fået en anden lyd og det forlyder lige nu hos spanske medier, at Suárez i denne uge forventes at komme til en konklusion i forhold til Atletico Madrids interesse. Suárez selv er opsat på at blive i Europa, da han stadig mener, at han har niveauet - blandt andet derfor afviste han et gigantisk tilbud fra David Beckhams Inter Miami.

Nu må de kommende dage vise, om Suárez og Atletico Madrid kan lukke en handel. Angiveligt er Barca klar til at tilbyde Suárez syv millioner euro svarende til halvdelen af lønnen for det sidste år af sin kontrakt, men Suárez skulle have afvist. Så der er forhandlinger i gang med begge klubber i disse dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Juve dropper Suárez - Atletico Madrid tæt på

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder