Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Eksamen: Politiet efterforsker Suárez-test

Nyheder - 22. september 2020Eksamen: Politiet efterforsker Suárez-test

© Perugia Today


Luis Suárez gjorde sit for at få et skifte til Juventus kørt igennem, men i sidste ende hjalp det lige lidt. Han ender ikke i Juventus, men i stedet er han i dybe forhandlinger med Atletico Madrid, som er villige til at hente ham såfremt han kan forhandle et Barca-exit på plads.

Men nu er der mere at tænke på for den uruguayanske Barca-legende. Således tog han tidligere på måneden en tur til italienske Perugia, hvor han skulle bestå eksamen for at kunne optage et italienske pas. Suárez klarede testen uden problemer, men alligevel lykkedes det altså ikke at nå til enighed med Juventus.

Nu viser det sig så at det italienske politi har åbnet en sag mod Suárez. Således mener anklageren, at angriberens test var blevet fremlagt for ham før han skulle op til den - således havde han alle muligheder for at bestå testen. Det er ikke lovligt, og derfor har politiet åbnet en sag og man efterforsker nu omstændighederne. Resultatet var aftalt på forhånd.- Efter undersøgelser, foretaget siden februar 2020, blev der opdaget uregelmæssigheder ved en sprogcertificeringstest, der blev udført den 17. september af den uruguayanske fodboldspiller Luis Suárez, skriver anklageren og følger op:

- Igennem undersøgelserne har det vist sig, at kandidaten havde en aftale forinden eksamen og at scoren blev tildelt allerede inden testen var udført. Nu fortsætter politiet blev at efterforske sagen for at bekræfte uregelmæssighederne, skrives der videre.

Hvad det får af betydninger for Luis Suárez er på dette tidspunkt uvist.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder