Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Deschamps: Griezmann er ikke glad i Barca

Nyheder - 6. oktober 2020
Deschamps: Griezmann er ikke glad i Barca

© EFE


Antoine Griezmann har været malplaceret på banen i Barca siden han kom til klubben og selv under Ronald Koeman spiller han på en position, hvor man ikke får det bedste frem i ham. Det har man allerede set i alle kampe i denne sæson. Ikke én rigtig god kamp har han haft.

Han løber rigtig meget og arbejder benhårdt, men hans offensive kvaliteter bryder ikke igennem og lige nu er han sammen med det franske landshold, hvor hans landstræner Didier Deschamps har sat ord på situationen.

- Jeg er overbevist om, at Griezmann ikke er glad med sin nuværende position i Barca. Hvis han begyndte at snakke offentligt om det, så tror jeg ikke, at Ronald Koeman ville blive glad. Jeg er ikke her for at tale om, hvad andre klubber gør, men Griezmann spiller på højrekanten. Jeg forstår ikke hvorfor han ikke får en mere central rolle, forklarede Deschamps

På det franske landshold har Griezmann en mere fri rolle bag ved en spidsangriber, hvor han får lov til at boltre sig med brydende løb og gode afleveringer gennem sit eminente overblik, men i Barca er han fastlås til højrekanten, hvor han først og fremmest nærmest ingen hjælp får fra Sergi Roberto samtidig med at bolden typisk ender tilbage i banen eller ind mod Messi, som netop spiller den mere centrale rolle.

Da Ronald Koeman blev ansat insisterede han på, at spillerne skal spille på sine favoritpositioner. Men det har ikke været tilfældet - Griezmann har intet fået ud af at spille i højre side af banen.


Tilbud lige nu


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder