Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Magath: Messi vandt for Barca, ikke Guardiola

Nyheder - 13. oktober 2020
Magath: Messi vandt for Barca, ikke Guardiola

© Getty Images


Den tidligere tyske landsholdsspiller Felix Magath er ude med riven hvor han kritiserer Pep Guardiola for at fokusere alt for meget på sin taktik. Desuden slår han fast, at det var på grund af Messi, at Barca vandt så mange titler under Pep Guardiola, der af mange vurderes til at være klubbens bedste nogensinde.

Pep Guardiola blev hentet op fra Barcas B-hold og vandt alle seks turneringer, som man deltog i det år. Her var der tale om La Liga, Copa del Rey, Champions League, den spanske og europæiske Super Cup samt VM for klubhold. Felix Magath er dog ikke den store beundre af den catalanske træner.

- Det var Messi som vandt alle de trofæer, ikke Guardiola. Hvis ikke det var for Messi, så havde Guardiola system aldrig virket med så stor succes. Ellers havde han vundet Champions League med Bayern München eller Manchester City for længe siden. Han vandt kun fordi, at Messi kan ændre en kamp ud af ingenting, forklarer Magath og følger op:

- Guardiolas system virker kun hvis du har spillere, som teknisk set er bedre end modstanderen. For fansene er det kedeligt at se et hold, der kun har boldbesiddelse. Et tophold har ikke brug for det. Min mening er, at Guardiola taber alt for ofte fordi, at han prøver at vinde kampen inden den er spillet. Han vægter taktikken alt for højt hvilket gør, at han til sidst træffer nogle forkerte beslutninger og det går udover successen i det store billede.
Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder