Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann scorede i fransk triumf

Landskampe - 15. oktober 2020
Griezmann scorede i fransk triumf

© Marca


Antoine Griezmann var igen med i den franske startopstilling, da Frankrig på Stadion Maksimir mødte Kroatien. Der skulle ikke gå langt tid før at Antoine Griezmann viste sig selv frem med et mål og selvom Kroatien udlignede, sikrede Kylian Mbappe sit land sejren.

Allerede otte minutter inde i opgøret opsnappede Griezmann en clearing i feltet og med én berøring kunne han efterfølgende smadre bolden i mål ved hjælp af overliggeren. En drømmestart fra Frankrig, som dog ikke formåede at bygge videre og score flere før at Kroatien meldte sig ind. Nikola Vlasic udlignede nemlig efter en times tid og så fik Frankrig pludselig travlt.

Det lykkedes dem at tilkæmpe sig sejren, da Kylian Mbappe 10 minutter før tid gjorde sit for at score, og så kunne Frankrig forlade stadion med tre vigtige point, da Portugal samtidig besejrede Sverige med 3-0 og dermed rykkede op på 10 point - samme antal som Frankrig.

Det betyder, at Portugal og Frankrig nu er i en forrygende position med 10 point mens Kroatien halter langt efter med syv point. Sverige har stadig point til gode.

Gruppe 3
1. Portugal: 10 point
2. Frankrig: 10 point
3. Kroatien: 3 point
4. Sverige: 0 point

Næste kampe
14. november: Portugal - Frankrig
14. november: Sverige - Kroatien

17. november: Kroatien - Portugal
17. november: Frankrig SverigeLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder