Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Afstemningen finder sted den 1. og 2. november

Nyheder - 16. oktober 2020
Afstemningen finder sted den 1. og 2. november

© EFE


Barca-præsident Josep Maria Bartomeu er under et hårdt pres for tiden. Et mistillidsvotum er indledt mod ham og efter at stifter Jordi Farré kunne tælle nok stemmer op, er det nu en realitet, at der skal en afstemning til for at se, om ledelsen stadig bakker op om præsident Bartomeu.

Klubben har pr. egen protokol været nødsaget til at melde offentligt ud omkring situationen og nu mener avisen Sport, at Barca har fundet frem til de to dage, hvor afstemningen skal afholdes. Det bliver den 1. og 2. november. Her er der tale om en søndag og en mandag og det er der en grund til. Man ønsker nemlig at klubbens medlemmer skal kunne deltage hvilket der er stor sandsynlighed for på en søndag.

Det skal nu afgøres, om de to datoer kan valideres og man må afholde afstemningen på disse tidspunkter. Der forventes ikke at komme et negativt resultat retur og meget snart kan klubben officielt løfte sløret for hvornår og hvordan det hele afholdes under de nuværende omstændigheder.

Der har været historier om, at man udsætter afstemningen på grund af corona-situationen, men klubben har naturligvis taget dette i mente og vedlagt deres plan om, hvordan man vil håndtere situationen så man sikkert kan deltage.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder