Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Nyom sagde nogle grimme ting

La Liga - 18. oktober 2020Koeman: Nyom sagde nogle grimme ting

©


Ronald Koeman fik nærmest intet ud af sine spillere i gårsdagens udekamp mod Getafe, da Barca tabte med 1-0 efter en horrible indsats. Undervejs i kampen kom specielt Getafes Nyom i fokus, da der konstant var uro omkring ham - og han havde også en situation med Ronald Koeman.

Således forklarede Koeman til pressen efter kampen, at Nyom havde sagt nogle grimme ord til ham, og derefter tog Koeman fat i Getafe-træner Bordalas.

- Jeg forklarede Bordalas, at Nyom havde udvist mangel på respekt. Han fornærmede mig og sagde nogle grimme ting - det er ikke noget, som jeg vil gentage her. Jeg sagde til Bordalas, at han burde tale med sin spiller om det, da det ingen steder hører hjemme, fortalte Koeman til pressen efter nederlaget.

Nyom var også i fokus i forbindelse med en episode med indskiftede Ansu Fati, da Barca-spilleren i anden halvleg gik i græsset og ville have et straffespark. Her stod Nyom med hænderne foldet på ryggen og bøjet ned over Fati, hvor der blev udvekslet nogle ord. Nyoms holdkammerater kom dog hurtigt til undsætning, da de ville undgå at få Nyom udvist.

Uanset omstændighederne, så spillede Barca ikke nogen god kamp og med 1-0-nederlaget må tiden vise, om man er i stand til at slå Ferencvaros, som er næste modstander i Champions League.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder