Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bartomeu taler ud om sin opsigelse

Nyheder - 27. oktober 2020
Bartomeu taler ud om sin opsigelse

©


Josep Maria Bartomeu bekræftede tirsdag aften, at han fratræder sin stilling som præsident i klubben. Derudover forlader hele hans bestyrelse også klubben og dermed skal der et præsidentmøde til inden længe. Her er, hvad Bartomeu udtalte på sit pressemøde.

Bartomeu taler
- Jeg er kommet for at fortælle, at jeg træder tilbage sammen med bestyrelsen. Det er en betænksom og rolig beslutning, som jeg har truffet med mine kollegaer.

- Cataloniens regering bad os om at gennemføre afstemningen og svarede ikke på vores anmodning om at bede om 15 dage til at sætte det i stand. De valgte at bare at afvise. Beslutningen er uansvarlig af regeringen.

- Efter nederlaget i Champions League i sidste sæson ville det have været let at træde tilbage, men vi kunne ikke efterlade klubben i hænderne på en ny træner på den måde.

- Vi var nødt til at tænke på folks helbred og derfor er en afstemning på søndag ikke ansvarlig at holde. Derfor bad vi om at få den udskudt. Som bestyrelse er vi nødt til at reagere ansvarlige og sikre helbredet hos alle.

- Der var tale om, at vi havde skjulte ting, men det er alt sammen falsk. Jeg har en masse erfaring og jeg har altid forsvaret klubben og kigget indad. Men det, som vi har oplevet i de seneste måneder har været over grænsen. Både min familie og jeg er blevet fornærmet og truet.

- Derudover kan jeg fortælle, at vi i går skrev under på en aftale om at deltage i en europæisk Superliga. Det vil sikre klubbens økonomi i fremtiden. I dag har vi også godkendt det nye format af VM for klubhold.

- Det har været en ære at være præsident for min klub. I dag træder jeg tilbage før jeg kunne nå at udregne årsopgørelsen. Jeg håber, at man i de næste dage kan lukke aftalen om lønnedsættelsen. Hvis det ikke sker, så vil de give konsekvenser for klubbens fremtid.

- Stifterne af mistillidsvotumet sagde, at hvis ikke de får lov til at stemme nu, så vil de sagsøge. Det er uansvarligt, at ville gennemføre en afstemning under disse omstændigheder.

- Jeg er erkender, at vi skulle have skiftet ud i truppen for et år siden. Det var derfor, jeg valgte at indkalde til præsidentmøde. Det skulle være sket tidligere, at vi skiftede ud.

- Jeg håber, at man vil huske tilbage på de seneste 10 år ved at kigge på de 22 titler, som fodboldholdet har vundet. Siden 2004 har klubben vundet 34 titler og altså 22 mens denne bestyrelse har været ved magten.

Det var de sidste ord af Bartomeu mens han stadig var præsident. Nu er indledes et helt nyt kapitel i klubbens historie - og det er uden Bartomeu.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder