Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fati skadet: Uger eller måneder

Skader - 8. november 2020
Ansu Fati har været blandt de absolutte lyspunkt i Barcas offensiv denne sæson og derfor var det ærgerligt for alle, at han måtte forlade banen i går mod Real Betis i pausen. Han blev nemlig skadet kort inden pausen, men formåede at spille første halvleg færdig.

I anden halvleg var det Messi som kom på banen i stedet for Ansu Fati og efter opgøret bekræftede Barca, at stortalentet havde pådraget sig en meniskskade. Siden har Marca haft en læge i røret som har talt lidt mere omkring situationen og hvor lang en pause man må formode han skal holde. Barcas lægestab skal beslutte hvordan de vil gribe skaden an.

Man kan vælge at give ham en pause på en måneds tid og håbe på, at det er nok til at han kan komme i spil igen - men med risikoen for at skaden kan opstå igen. Alternativt kan man gå ind og operere Ansu Fati i knæet, men det kræver så en pause på alt mellem tre-fem måneder.

Det er altså en stor beslutning, som man skal tage, men spørger man Dr. Ripoll, som Marca har gjort, så er der slet ingen tvivl om, hvad Barca skal foretage sig. Ansu Fati skal være ude i flere måneder for at sikre, at skaden ikke genopstår. Han er blot 18 år og det er blandt de vigtigste faktorer, mener Dr. Ripoll, som håber, at Barca går ind og opererer Ansu Fati så han kan tage den pause det kræver for at komme tilbage uden risiko.

Under alle omstændigheder misser Ansu Fati nu de kommende spanske landskampe samt Barcas kampe mod Atletico Madrid, Dynamo Kiev, Cadiz, Ferencvaros, Juventus, Valencia og Levante. Spørgsmålet er så om han kommer til at være ude til foråret - det kommer der helt sikkert snart en opdatering på fra Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fati skadet: Uger eller måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder