Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Efter møde: Ingen løsning på lønreduktion

Nyheder - 11. november 2020
Efter møde: Ingen løsning på lønreduktion

© FC Barcelona


Da Josep Bartomeu var præsident i Barca arbejdede han hårdt på at få spillerne til at gå ned i løn på grund af den stramme økonomi, som er forvoldt af Covid-19. Tidligere på året havde spillerne ingen problemer med at gå over 70% ned i løn, så de ansatte i klubben kunne tage hjem med fuld løn og på den måde bibeholde deres job. Men nu kræver klubben spillerne ned i løn igen.

Således indledte Bartomeu runde to kort inden at han forlod posten som præsident. Hvis Barca skal kunne fungere på et solidt fundament kræver det, at man sænker udgifterne og her er der ingen tvivl om, at man bruger mange millioner kroner hver uge på lønninger. Derfor var håbet, at spillerne igen ville gå ned i løn.

Bartomeus plan var spillerne ikke med på. Det blev gjort klart ved seneste landsholdspause, hvor spillernes repræsentanter mødte klubben. I dag er der ingen permanent ledelse i klubben og derfor skulle den midlertidige præsident Carles Tusquets lede forhandlingerne. Det skete igen i går, hvor man forsøgte at blive enige.

Der er dog to ting, som gør, at man ikke kom i mål i går. Spillerne mener, at der er så stor forskel på lønniveauet i klubben, at man ikke er enig i, at alle skal ned på samme niveau. Desuden er man forundret over, at klubben kræver første- og B-holdet ned i løn, men ikke basketballholdet.

Ifølge Sport mødes parterne igen i dag onsdag for at forhandle videre. Spillerne er ikke påkrævet at skulle finde frem til en løsning, så hvis de vælger at afvise, og klubben alligevel sænker lønningerne, så kan spillerne faktisk rive deres kontrakt over og smutte, da det er et direkte brud på de kontraktlige vilkår. Ifølge spanske medier forventes der dog at falde en aftale på plads, da det uden tvivl vil være bedst for alle.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder