Griezmann og Lenglet storskuffede mod Finland

Landskampe - 12. november 2020

Antoine Griezmann har misset adskillige straffespark på stribe og har stadig ikke slået igennem hos Barca. Typisk gør han god figur på landsholdet, da han spiller en mere fri rolle i den position, hvor han bedst kan folde sine kvaliteter ud. Men i aftes formåede Frankrig slet ikke at komme på tavlen og de tabte højst overraskende 2-0 hjemme til Finland. Clement Lenglet startede i forsvaret og fik 80 minutter før han blev erstattet af Raphael Varane.

Wissam Ben Yedder og Olivier Giroud startede på toppen med Paul Pogba og Marcus Thuram bag sig. Sidstnævnte fik flere store muligheder undervejs i kampen, men formåede ikke at score. I stedet scorede Finland to gangen på tre minutter - først ved Marcus Forss efter 28 minutter og tre minutter senere kom Onni Valakari på tavlen og så fik Frankrig pludselig travlt. Selvom det var en venskabskamp, så var der i den grad ære at spille for.

Antoine Griezmann kom på banen efter 57 minutters spil da han erstattede Wissam Ben Yedder. På samme tid kom også Martial og Kanté på banen, men den franske maskine skød med løst krudt hele aftenens til trods for at man var tæt på i flere omgange. Man dominerede klart med 76% boldbesiddelse og over 10 skudforsøg, men ind i nettet ville bolden ikke og så sluttede det 0-2 på Stade de France.

For Griezmann, Lenglet og Frankrig må man håbe, at det var et wake up call, da man om få dage møder Portugal ude i kampen om førstepladsen i Nations League gruppe 3. Det sker på lørdag mens Frankrig om tirsdagen hjemme tager imod Sverige, som hidtil ikke har formået at høste point - og som desuden tabte 2-0 til Danmark i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder