Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Første gang i 10 år: Kedelig Koeman-aften

La Liga - 22. november 2020
Første gang i 10 år: Kedelig Koeman-aften

©


Ronald Koeman har formået at skabe en historisk ringe start på La Liga i Barca efter han tog over for Quique Setién. Koeman satte i går sit hold op til kampen mod Atletico Madrid, og her var der intet at komme efter. Atletico-keeper Oblak havde næppe behøvet et bad efter kampen.

Således var Barca langt fra sit højeste niveau i går og med Carrasco mål lige inden pausen tabte catalanerne altså 1-0 og dermed er Koeman den første Barca-træner nogensinde til at tabe til Diego Simeones Atletico Madrid i La Liga. Senest at Barca tabte til Atletico Madrid i ligaen var den 14. februar 2010, da Forlan og Simao scorede for madrilenerne mens Ibrahimovic scorede for Barca.

Siden 2010 har Barca således enten vundet eller fået uafgjort mod Atletico Madrid, og det var da også til at se på Simeone i aftes, da han efter slutfløjt jublende stormede ud i omklædningsrummet. Efter kampen stillede Koeman op til et interview omkring kampen - og her var det samme ord, som man hørte i starten af sæsonen: At Barca skal forbedre sig.

Nederlaget betyder, at Barca nu har hele ni point op til Atletico Madrid og med en plads midt i tabellen ser det sort ud for Koemans Barca og spørgsmålet er om Koeman får lov til at fortsætte når en ny præsident ankommer til klubben i starten af næste år.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder