Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Transfer-polemik: Barca har et problem

Transfermarked - 23. november 2020
Transfer-polemik: Barca har et problem

© Getty Images


Mens spillet på banen har været historisk ringe, så ser det ikke ud til at blive meget bedre. Spillerne falder nærmest på stribe og bliver skadet og i weekenden var det så Gerard Piqué og Sergi Roberto, som ventes ude i 2-3 måneder. For nyligt var det Ansu Fati, som skulle opereres og nu er han ude i op til 4 måneder.

Da Barca hentede Martin Braithwaite var det efter at Dembélé blev skadet og var ude i mere end fem måneder. Reglerne dengang lød således på, at Barca gerne måtte gå ud og købe en spiller som erstatning for en langtidsskadet spiller - men den regel blev fjernet i sommers. Så selvom Piqué eller Ansu Fati var blevet erklæret i skadet i op til fem måneder, så havde Barca ikke haft mulighed for at købe en erstatning.

Til januar åbner transfervinduet og her må alle klubber handle. Men i Barca er man ude på dybt, dybt vand. Det er nemlig primært to ting som gør, at man har et stort problem forud for transfervinduet - som forhåbentligt bliver ledet af en ny præsident. Det ene problem er penge. Barca har simpelthen ingen penge til at købe spillere hvilket man så i sommers, da man ikke engang kunne hverken tjene eller finde 25 millioner euro i klubkassen til Memphis Depay.

Derudover har Barca altså allerede 24 ud af 25 pladser dækket i førsteholdstruppen hvorfor man ikke kan gå på markedet til januar og hente en erstatning for både Piqué og Ansu Fati, da man dermed vil rykke op på 26 spillere i truppen hvilket ikke er tilladt. Spørgsmålet er derfor om Barca kan klare sig igennem problemerne og få solgt én eller flere spillere for at åbne op for nye pladser. Samtidig skal man investere i nye spillere hvilket bliver svært uden penge, medmindre man altså kan få solgt en spiller til en rimelig pris.

Det er en meget svær situation, som klubben er kommet ud i. Ronald Koeman har adskillige gange slået fast, at han mangler én spiller til hver kæde. I dag er det reelt set kun Clement Lenglet, som er til rådighed i midterforsvaret, da Umtiti, Piqué og Araujo alle er ude med skader.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder