Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Griezmann: Messi var sur

Nyheder - 24. november 2020
Griezmann: Messi var sur

© MoviStar


Antoine Griezmann tog sent i aftes bladet fra munden, da han endelig valgte at skyde tilbage på alle de historier, der har været om ham. Der er ingen tvivl om, at han bestemt ikke har leveret varen på banen, men han er stadig opsat på at gøre et godt stykke arbejde - så nu forsøger han at skabe ro udenfor banen.

Det gjorde han i et interview med Movistar mandag aften.

- Jeg ankom til Barca året efter, at jeg havde afvist dem. Der var måske kommentarer fra spillerne i omklædningsrummet, fra journalister og fans og derfor ønskede jeg at undskylde på banen da jeg kom til klubben. Hvis nogen blev stødt, så ville jeg sige undskyld ved at give alt på banen, forklarede Griezmann i interviewet og fulgte op:

- Jeg talte med Messi da jeg kom til Barca og han sagde, at han var sur over, at jeg afviste året forinden fordi, at han offentligt havde udtalt sig omkring transferen og at jeg så endte med at afviste. Men han slog også fast, at vi er på samme hold og at han var klar til at gå i døden for mig ude på banen og det har jeg mærket hver dag.

- Jeg stoppede forholdet til min tidligere agent (som kom med skarpe udtalelser senest) den dag, hvor jeg blev gift. Jeg inviterede ham til mit bryllup, men han kom ikke. Og derfor stoppede jeg med at snakke med ham.

- Han udtalte sig fordi, at min far og søster ikke taler med pressen. Derfor ringede de til ham. Men Messi ved, at jeg har kæmpe respekt for ham og at jeg ser ham som et eksempel. Min onkel ved ikke hvordan fodbolden fungerer og det fik journalisterne udnyttet til at få ham til at udtale sig.

- Jeg fortalte siden til Messi, at jeg slet ikke taler med min onkel mere og at jeg end ikke har hans telefonnummer. Jeg accepterer kritikken af mit spil, for jeg ved, at vi ikke har set den bedste udgave af Griezmann endnu. Men man skal også tage omstændighederne i betragtning.

- Jeg har på halvandet år haft tre forskellige trænere og det er ikke let. Jeg har brug for at falde til og forstå mine holdkammerater ligesom jeg skal forstå systemet og de skal forstå mig.

- Derudover forstår jeg ikke hvorfor præsidentkandidaterne taler om hvorvidt jeg er en god signing eller ej.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder