Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tusquets: Koeman gør det godt

Nyheder - 20. december 2020




Barcas midlertidige præsident, Carles Tusquets, som nærmest ingen magt har i klubben til trods for sin position, er ikke i tvivl om, at Ronald Koeman gør det godt. Tusquets vælger ikke at skyde skyldes på hollænderen for Barcas rystende start på sæsonen.

Bartomeu valgte at fyre Quique Setién efter det skamfulde 8-2-nederlag til Bayern München i sidste sæson og siden kom Ronald Koeman ind. Siden august har han arbejdet for at forbedre Barca, men forbedringerne er svære at se - men hos Tusquets er der ingen skyld at finde.

- Jeg vil ikke stå her og bebrejde nogen. Koeman gør det godt og han har min fulde støtte. Jeg har spist middag med Koeman flere gange og han virker meget optimistisk, forklarer Tusquets ifølge Marca.

Koeman har ført Barca til den dårligste ligastart i 17 år og efter at man igen tabte point til i aftes, da Valencia var på besøg, valgte Koeman at gå ud og hæfte sig ved, at de unge spillere mangler erfaring. Næste kamp er ude mod Valladolid og her er der hårdt brug for tre point i jagten på europæiske pladser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tusquets: Koeman gør det godt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder