Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Koeman om Barca: Det var nu eller aldrig

Nyheder - 25. december 2020




Det lå egentlig ikke i planerne, at Ronald Koeman skulle overtage Barca i sommers. Hans plan var at lede Holland ved EM - også selvom EM blev skubbet til 2021 som følge af Covid-19. Men helbredsmæssige problemer, som han kom sig over, fik ham til at reflektere og han besluttede sig siden at acceptere tilbuddet fra Barca. Det fortæller han i et åbent interview med klubben.

- Når sådan nogle ting sker, eller når folk tæt på dig bliver syge, så ændrer livet sig. I mit tilfælde fik jeg et mindre slagtilfælde og det fik mig til at tænke anderledes på tingene. Jeg vurderede, at enten tog jeg til Barca nu eller også var muligheden glippet. Jeg havde på forhånd trænet længe og mit mål er ikke at være træner når jeg fylder 70 år. Tiden var inde.

- Jeg havde det virkelig skidt (tilbage i maj). Jeg var så træt og havde en ekstrem feber hvilket blev endnu værre om natten, fortæller Koeman om sit helbredsproblem tilbage i maj, som han heldigvis kom sig over, før han begyndte at tale om Lionel Messi, som han i dag har under sine vinger.

- Hvis han er klar til at spille, så spiller han, men det er klart, at han er ældre end tidligere selvom han stadig er den spiller, som altid vil spille og vinde. Han træner hårdt hver dag og han er altid på. Som træner taler jeg med alle spillere og det inkluderer også Messi, da han også er holdets kaptajn.

- Vi taler om man ting - ikke kun hvordan vi skal spille. Det er en del af trænerens dag-til-dag arbejde. Der skal være god kommunikation med spillerne.

Desuden roste Koeman også de to unge spillere Ansu Fati og Pedri og forklarede, at han forsøger sig med en glidende overgang, hvor de unge spillere får mulighed for at spille sammen med de erfarne, som på et tidspunkt trækker stikket hvorfor de unge skal være klar til at føre klubben videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman om Barca: Det var nu eller aldrig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder