Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Coutinho skal opereres i knæet

Skader - 30. december 2020
Officielt: Coutinho skal opereres i knæet

© FC Barcelona


Philippe Coutinho fik en dårlig start på tilværelsen i Barca efter skiftet fra Liverpool, men blev siden udlejet til Bayern München og oplevede rigtig god succes ved at vinde alle turneringer, som den tyske traditionsklub deltog i. Han er siden vendt tilbage til Barca - igen uden at slå igennem.

I går startede Coutinho således på bænken og blev skiftet ind i løbet af anden halvleg. Desværre kunne han ikke gennemføre kampen, da han undervejs satte sig i græsset med et forslået knæ. Han er i dag blevet undersøgt og her har undersøgelsen vist, at han skal opereres for en meniskskade i knæet. Operationen finder sted i løbet af de kommende dage, meddeler Barca.

Efter operationen vil lægerne vurdere hvornår Ronald Koeman igen kan forvente at brasilianeren er klar. Skaden kommer på det værst tænkelige tidspunkt, da Barca har sat Coutinho til salg i det kommende transfervindue, som åbner om ganske få dage. Men det bliver tæt på umuligt at sælge en spiller, som skal opereres i knæet.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder