Annonce


Annonce

Annonce

Første gang i 15 år: Misser Messi finalen?

Spansk Supercup - 16. januar 2021




Lionel Messi døjer med lårproblemer og derfor lod han sig udskifte i ligakampen mod Granada, da Barca var foran og han havde scoret to mål. Siden trænede han med på normal vis, men missede så den afgørende træning inden opgøret mod Real Sociedad i semifinalen af den spanske Super Cup.

Her sad han på lægterne og kunne juble over Frenkie de Jongs scoring ligesom han kunne se holdkammeraterne klare opgaven da kampen gik i straffesparkskonkurrence. Derfor skal Barca ud i en finale mod Athletic Bilbao søndag aften, men spørgsmålet er om Messi når at blive klar. Han trænede nemlig heller ikke med i går, da holdet trænede hjemme i Barcelona.

I dag er holdet fløjet til Sevilla og her er Messi med. Men det er hele truppen udover Piqué og Coutinho, så det er ingen garanti for, at han er med når kampen fløjtes i gang. Hvis ikke Messi deltager i finalen, så vil det være første gang i 15 år, at Messi misser en finale. Dengang var det ved VM for klubhold, da Barca tabte 1-0 til Internacional.

Siden har Messi deltaget i alle 27 finaler og det kan altså blive en kedelig historie for ham hvis han misser kampen søndag aften. Han ønsker selv at være med, men alle i Barca er klar over, at Super Cuppen ikke er lige så vigtig som de øvrige turneringer og derfor tager man ingen chancer. Man undersøger Messi hver dag for at følge skadens udvikling og selv hvis han skulle få spilletid, så bliver det næppe 90 minutter - medmindre man har holdt kortene så tæt på kroppen, at han egentlig faktisk er klar.

Finalen mod Bilbao spilles søndag aften klokken 21 og kan ses på 6'eren. Kampen spilles på neutral grund i Sevilla. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Første gang i 15 år: Misser Messi finalen?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder