Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman giver truppen to fridage

Nyheder - 18. januar 2021
Koeman giver truppen to fridage

©


Efter nederlaget til Athletic Bilbao i Super Cup finalen er Barca-spillerne nu hjemme i Barcelona, hvor de i dag mandag fik lov til at holde fri. Det får de også i morgen før de møder ind igen onsdag for at forberede sig til kampen mod Cornellá i Copa del Rey.

Copa del Rey og Champions League er lige straks tilbage og det betyder, at Barca fortsætter med det hektiske program. Som det er kendt i Copa del Rey møder man lavere rangerede hold i den indledende runde og det samme er tilfældet i år, hvor Barca møder Cornellá. Til den kamp forventes stamspillerne at få fri således at de er klar til den kommende ligakamp.

Koeman har kaldt til træning igen onsdag formiddag samt klokken 10.15 torsdag før man møder Cornellá på udebane samme dag klokken 21. Cornellá ligger blot et kvarter fra Camp Nou, så der er tale om en mindre tur hvorfor man altså træner i hjemlige omgivelser på kampdagen.

Efter pokalkampen venter der træning fredag og lørdag før man møder Elche på udebane i La Liga søndag eftermiddag. Det vil utvivlsomt være en stor skuffelse hvis ikke Koeman formår at føre sine spillere til sejr mod Cornellá, som helt sikkert har fået blod på tanden efter at have set Barca spille i aftes samtidig med, at catalanerne er ramt efter nederlaget i finalen.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder