Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Koeman giver truppen to fridage

Nyheder - 18. januar 2021




Efter nederlaget til Athletic Bilbao i Super Cup finalen er Barca-spillerne nu hjemme i Barcelona, hvor de i dag mandag fik lov til at holde fri. Det får de også i morgen før de møder ind igen onsdag for at forberede sig til kampen mod Cornellá i Copa del Rey.

Copa del Rey og Champions League er lige straks tilbage og det betyder, at Barca fortsætter med det hektiske program. Som det er kendt i Copa del Rey møder man lavere rangerede hold i den indledende runde og det samme er tilfældet i år, hvor Barca møder Cornellá. Til den kamp forventes stamspillerne at få fri således at de er klar til den kommende ligakamp.

Koeman har kaldt til træning igen onsdag formiddag samt klokken 10.15 torsdag før man møder Cornellá på udebane samme dag klokken 21. Cornellá ligger blot et kvarter fra Camp Nou, så der er tale om en mindre tur hvorfor man altså træner i hjemlige omgivelser på kampdagen.

Efter pokalkampen venter der træning fredag og lørdag før man møder Elche på udebane i La Liga søndag eftermiddag. Det vil utvivlsomt være en stor skuffelse hvis ikke Koeman formår at føre sine spillere til sejr mod Cornellá, som helt sikkert har fået blod på tanden efter at have set Barca spille i aftes samtidig med, at catalanerne er ramt efter nederlaget i finalen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman giver truppen to fridage

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder