Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Koeman: De Jong er bedre nu end i Ajax

Nyheder - 29. januar 2021




Frenkie de Jong er for alvor ved at lande i Barca, da han gør sig langt mere bemærket med sine overraskende mange mål. Han udtalte for et par uger siden, at Ronald Koeman havde bedt ham om at hjælpe til i offensiven og det må man sige, at han har gjort med fem mål hidtil i denne sæson.

Koeman blev bedt om at sætte nogle ord på De Jongs pludselig målform og træneren er ikke i tvivl om, at De Jong har gode kvaliteter som hjælper ham til at bidrage i offensiven, hvor Barca har været hårdt ramt på grund af manglende mål.

- Vi har brug for De Jong. Vi har brug for, at vores midtbanespillere hjælper til i angrebet. De Jong er teknisk set utrolig god og han kan hjælpe med fra anden række. Vi har talt med ham omkring den offensive rolle og at han skal score mere end et enkelt mål i sæsonen.

- Han er en mere komplet spiller i dag end da han spillede for Ajax. Han både skaber chancer og scorer på dem, udtalte Koeman efter De Jongs præstation mod Rayo i midtugen, hvor Barca sikrede sig en billet til Copa del Reys kvartfinale

De Jong er da også sikker mand på Koemans holdkort. 27 gange har De Jong fået spilletid i denne sæson - heraf 19 i ligaen. Det forventes at blive til 20 når Barca møder Athletic Bilbao på Camp Nou søndag aften. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Koeman: De Jong er bedre nu end i Ajax

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder