Annonce


Annonce

Annonce

Rivaldo: En fejl ikke at sælge Messi

Transfermarked - 30. januar 2021




I sommers bad Messi om at blive solgt, da han ikke længere kunne forene sig med det sportslige projekt i Barca - eller mangel på samme - men desværre for Messi valgte den daværende præsident Josep Bartomeu at afvise medmindre Messi kunne finde en klub, som var klar til at købe ham fri for 5,2 milliarder kroner. Det var umuligt.

I stedet blev Messi i Barca mod sin vilje og nu fortæller Rivaldo, at det var en fejl af Bartomeu ikke at sælge Messi for et mere realistisk beløb, da klubben er i knæ rent økonomisk. Lige nu udbetales der slet ikke løn til spillerne.

- Barca var end ikke i gode økonomiske hænder før pandemien og derfor blev tingene endnu værre sidste år og langt værre med Messis ønske om at forlade klubben. Klubben skal sælge nogle store profiler for at få penge ind i kassen igen, skrive Rivaldo i sin klumme.

- Som jeg tidligere har nævnt, så begik bestyrelsen en fejl ved ikke at sælge Messi mens han stadig var under kontrakt med klubben. Man så det med Real Madrid og Ronaldo, hvor Real Madrid fik omkring 100 millioner euro ud af et salg.

- Det er ærgerligt at se så stort et talent og en værdifulde spiller forlade Barca gratis nu hvor klubben har så store økonomiske problemer, fortæller Rivaldo og taler altså om, at Messis kontrakt udløber til sommer hvorfor han kan smutte gratis hvis han ønsker det.

- Kigger man på potentielle transfer, som kan ske, så synes jeg, at Coutinhos tid er ved at slutte i Barca. Der er klubber i England som ønsker ham og måske kunne Barca tjene en god skilling på ham for at kunne beholde spillere som Dembélé og Griezmann.

- Coutinho har aldrig vist sit bedste fodbold i Spanien og i og med at han har vist god fodbold i England er jeg ikke i tvivl om, at de engelske klubber holder øje med ham. Men Barca får langt fra tilbage hvad de betalte til Liverpool for ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rivaldo: En fejl ikke at sælge Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder