Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Araujo vil tvinge sig selv klar til PSG-brag

Champions League - 12. februar 2021
Araujo vil tvinge sig selv klar til PSG-brag

©


Det var uheldigt for Ronald Araujo og alle Barca-fans, da han pludselig gik i stykker kort tid inde i ligakampen mod Real Betis. Araujo har været en utrolig stærk spiller for Barca i denne sæson og har faktisk ikke prøvet at tabe med førsteholdet.

Uanset om han spiller med Lenglet eller Umtiti, så har Araujo vist sin enorme styrke, fart og ikke mindst taktiske forståelse for spillet. Derfor gjorde det ondt, da han ikke kunne spille videre kort tid inde i kampen mod Real Betis, hvor han kom til skade i et solouheld i forsøget på at sparke bolden op i banen. Barca bekræftede, at Araujo døjer med en forstuvet ankel, men han kæmper for at blive klar til kampen mod PSG.

Med en forstuvet ankel er det forskelligt fra spiller til spiller hvornår man er klar igen, men man vil altid vurdere, at ni dage slet ikke er nok for en spiller til at være kamp til en krævende kamp. Ikke desto mindre melder adskillige medier, at Araujo kæmper for netop at blive klar til PSG-kampen på tirsdag, men Koeman ser det ikke som en god idé, da han blot risikerer at få et tilbagefald da han næppe vil være 100% klar.

Clement Lenglet er i rigtig dårlig form og har begået uhørt mange fejl i denne sæson. Samuel Umtiti indledte fint efter sin skade men har ligeledes leveret den ene katastrofale fejl efter den anden så der er intet at sige til hvis Ronald Koeman ryster posen og vælger to tilfældige til midterforsvaret. Kvaliteten er der simpelthen bare ikke når Araujo ikke spiller.

Gerard Piqué er skadet og det samme er Sergi Roberto og Sergino Dest. Hvis ikke Roberto eller Dest bliver klar, så skal Mingueza ud på højrekanten, da Junior Firpo slet ikke formåede at slå sig igennem på pladsen senest mod Sevilla. Det bliver et ekstremt svagt forsvar, som Barca igen må stille op med - og spørgsmålet er om man overlever det mod PSG i Champions League.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder