Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo: Messis fremtid er i PSG

Transfermarked - 18. februar 2021
Rivaldo: Messis fremtid er i PSG

©


Lionel Messi holdt lav profil i løbet af januar, hvor transfervinduet var åbent. En klausul i hans kontrakt - som Marca kunne afsløre - fortæller, at Messi kunne skifte gratis allerede i januar. Messis kontrakt løber til sommer, og mere og mere tyder på, at han skifter.

I sommers var han klar til at pakke sin kuffert og forlade Barcelona, men den daværende præsident, Josep Bartomeu, afviste og bad Messi om at finde en klub, som kunne betale argentinerens frikøbsklausul på 5,2 millioner kroner. Det var naturligvis umuligt og Messi var derfor bundet af sin kontrakt.

Den tidligere Barca-angriber Rivaldo er ikke i tvivl om, at Messis fremtid er i PSG - specielt efter at have set hvor sprudlende PSG er, da de slog netop Barca på Camp Nou med overbevisende 4-1.

- Der er ingen i truppen som tror på, at man kan vende kampen på hovedet. Det er umuligt. Vi har højst sandsynligt set Messis sidste Champions League-kamp med Barca på Camp Nou. Barca kan ikke give Messi håbet om at vinde vigtige titler, fortæller Rivaldo ifølge Sport.

- Messis fremtid er i PSG og endnu mere efter deres kamp på Camp Nou. PSG kan give Messi chancen for at vinde titler. Messi har taget holdet på sine skuldre i lang tid og i sommers blev hans bedste ven Suárez sendt til Atletico Madrid i en uforståelig handel, som kun gjorde Suárez bedre.

Spørgsmålet er i virkeligheden om Barcas kommende præsident kan overtale Messi til at blive i Barca.


Den nye eksklusive trøje til El Clásico er på hylderne nu
Barca El Clásico trøje


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder