Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati om Messi: Som en drøm

Nyheder - 3. marts 2021
Ansu Fati om Messi: Som en drøm

© FC Barcelona


Ansu Fati lider lige nu under en voldsom knæskade, som ifølge spanske medier har krævet to operationer. Han forventes at være ude i resten af sæsonen, men for nyligt fik han en god nyhed at varme sig på, da han blev nomineret til prisen der går til den person, der har haft det største gennembrud. Laureus står bag prisoverrækkelsen.

Her er han nomineret med Patrick Mahomes, Joan Mir, Tadej Pogačar, Iga Świątek og Dominic Thiem. I den forbindelse gav han et online interview i går - her er hvad han sagde.

Om nomineringen
- Det er en ære for mig. Man skal bare kigge på de andre, som er nomineret for at være stolt over at være i blandt dem. Jeg er virkelig taknemmelig for alle, som har stemt på mig. Jeg forventede det slet ikke.

- De tidligere vindere har vist sig at være vigtige sportsfolk, så jeg håber, at jeg kan gå i de samme fodspor. Det vil være en ære at vinde prisen, men bare det at være nomineret er allerede en ære. Hvis jeg vinder vil det være stort, hvis ikke, så er jeg stadig glad.

Om Messi
- Det er en drøm at spille sammen med verdens bedste spiller og lære fra ham i hver træning. Jeg forsøger at udvise den samme ydmyghed, som han udviser. Til trods for alt, hvad han har vundet, så er han en meget simpel person og hans råd til mig handler altid om at holde fødderne plantet i jorden.

Min top 5
- Víctor Valdés, Puyol, Xavi eller Iniesta, Messi og Cristiano


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder