Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Piqué misser tre uger

Skader - 5. marts 2021




Gerard Piqué fik en hovedrolle mod Sevilla onsdag aften, da Barca fik vendt 0-2 til 3-2. Han scorede nemlig til 2-0 i fjerde tillægsminut af den ordinære spilletid og sikrede dermed forlænget spilletid, hvor Martin Braithwaite blev den store helt.

I løbet af den forlængede spilletid kom Piqué til skade og efterfølgende undersøgelser har vist, at han har forstuvet et ledbånd i sit højre knæ. Barca har ikke meldt ud, hvor længe Piqué må se til fra sidelinjen, men Sport og Marca erfarer, at der er tale om tre uger. Dermed misser han altså returkampen mod PSG.

Desuden går han glip af weekendens udekamp i Pamplona mod Osasuna og ikke mindst kampene mod Huesca og Real Sociedad på Anoeta. Han forventes tilbage den 4. april til hjemmekampen mod Valladolid som er kampen lige inden at man drager til Madrid for at spille El Clásico. Fokus er nu rettet mod det store brag.

Barca og Real Madrid ligger side om side i tabellen med hver 53 point for 25 spillede kampe. Inden El Clásico er der 12 point på spil så det bliver spændende at se, hvordan holdene ligger når de går ind til El Clásico - for første gang på Estadio Alfredo Di Stefano, hvor Real Madrid i disse dage spiller sine hjemmebanekampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Piqué misser tre uger

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder