Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Henk ten Cate: Koeman gør det fantastisk

Nyheder - 13. marts 2021




Den tidligere Barca-assistent Henk ten Cate mener, at Ronald Koeman fortjener at beholde sit job på Camp Nou i forbindelse med Joan Laportas nye projekt. Ikke meget fungerede under Josep Bartomeu så nu håber man på, at Laporta med sin erfaring kan gå ind og ryste posen.

Koeman blev ansat af den tidligere Barca-præsident Bartomeu og blev længe kastet under bussen da man ikke mente, at Lapaorta ønskede ham i klubben. Laporta var dog hele tiden respektfuld over for hollænderen og mente, at man burde støtte op om hans arbejde så længe han er klubbens træner.

- Det, som Koeman udfører, er ekstraordinært. Han fortjener en chance og at fortsætte i jobbet ind i det nye projekt. Han har gjort det rigtig godt og vi kan drage paralleller fra dengang jeg selv var i klubben. Han har fået holdet til at vokse dag for dag og i dag er holdet meget bedre end for tre måneder siden, forklarede Ten Cate til Catalunya Radio.

- Da vi var i Barca havde vi også med unge spillere at gøre som Xavi, Valdés, Iniesta, Gabri, Oleguer og senere også Lionel Messi. Man skal huske på, at 15 spillere undervejs forlod klubben. Laporta er den bedste for han kender til fodboldens verden og han er god med mennesker.

- Laporta stod altid bag vores arbejde også med Johan Cruyffs støtte. Han vidste, at vi havde brug for tid til at udrette store ting og den tid fik vi også, kom det afslutnings vis af Ten Cate. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Henk ten Cate: Koeman gør det fantastisk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder