Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tusquets: De ville køre mig ned på gaden

Nyheder - 26. marts 2021
Tusquets: De ville køre mig ned på gaden

© FC Barcelona


Carles Tusquets var ikke et kendt ansigt udadtil før han blev midlertidig præsident i Barca. Det skete, da Josep Maria Bartomeu blev presset så langt ud, at han måtte forlade posten som klubbens præsident og derfor skulle en midlertidig præsident til magten for at udskrive et nyt præsidentvalg, som Joan Laporta siden vandt.

Her et par uger efter præsidentvalget har fokus været på den nye præsident, Joan Laporta, og knap så meget på Tusquets, som kan gå tilbage til sit mere rolige liv. Men til Deportes Cuatro fortæller han, at han blev truet på de sociale medier og at der endda var folk, som havde opsnappet hans nummerplade på hans motorcykel så folk skulle køre ham ned hvis de så ham på gaden.

- Hvis du ser denne mand på en motorcykel med denne nummerplade, så kør ham ned, fortæller Tusquets til mediet om de trusler, han dagligt kunne læse.- Der var instruktioner om hvordan jeg skulle køres ned og de havde fået fat i min nummerplade. Folk kan blive straffet for sådan noget - helt op til fængselsstraf - men jeg valgte ikke at gøre noget. Det er anonymt, hvem der står bag truslerne, da folk på de sociale medier er nogle kujoner.

70-årige Tusquets kunne i sidste uge løfte sløret for, at han havde indhentet fire tilbud til Joan Laporta, som kunne sikre klubben mindst 1,4 milliarder kroner. Læs mere om det her.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder